Selecteer een pagina

Roland Aartsen (1972)

Op 9 jarige leeftijd heb ik leren schaatsen op de ijsbaan de Harder in Harderwijk bij schaatsvereniging de Viking waar ik op mn 12 e was ik 3 tot 5 keer per week in Deventer te vinden waar ik tot mijn 18e  5 keer Gelders kampioen ben geworden en in Groningen 2e van Nederland in die tijd schaatste ik met Jan Maarten Heideman en Gerard van de Velde. In de zomer was fietsen en hardlopen.

Eind 2012 (22 jaar later) heb ik het fietsen weer opgepakt als weddenschap ik zou stoppen met roken en mijn buurman zou 15 kg afvallen (dit is gelukt) ons eerste rit was de MH2d en met een gemiddelde van 14 km per uur hebben wij deze uit gefietst. Dit jaar ingeschreven bij de Sportklasse amateur masters.

In deze winter (2016-2017) heb ik 12 tot 14 uur getraind op de baan in Apeldoorn en in de sportschool kracht en crossfit. In het begin van het seizoen werd ik er af gefietst door een maat die de hele winter geen meter had gefietst hij zei “kuurtje gedaan” en dit moest ik natuurlijk ook ik heb de 6 plus 3 weken nazorg gedaan met als resultaat -9,2 kg met 8 % minder vet en zie hier FITBIKER.NL

Andrea Koeijer-Bosman:

Ergotherapeute, bewegingsdeskundige. Voormalig prof-wielrenster.

Andrea voert binnen SMA Midden Nederland fietspositie analyses uit

Wim de Koeijer

Specialist puur sang 

http://perima.nl/overons/

Gerco van den Brink

Div. ploegen maken gebruik van zijn specialisme 

http://gercomassage.nl/sportmassage-therapeut/